Operatie de cataracta la Timisoara chirurgie dr Andrei Muresan

oftalmologie-operatie de cataracta cu dr Andrei Muresan din TimisoaraMai jos, operatia de cataracta este descrisa in imagini.

Echipa condusa de chirug Andrei Muresan pregateste toate detaliile interventiei chirurgicale. Pacientii sunt pregatiti si li se spune cum trebuie sa reactioneze in timpul operatiei.

Intervenția de chirurgie a cataractei nu durează mai mult de 30 de minute, cu tot cu timpul de pregătire. Însă succesul acesteia durează o viață, redobândirea vederii merită efortul. Implantul de cristalin se face in condițiile cele mai septice cu putință. Materialul de implant – lentila intraoculară – este un produs pur și sigur, fără riscul de a fi respins de cître organism.

Pe tot parcursul operației procesul este atent monitorizat de platforma de la Alcon. Ea „spune” în permanență personalului medical stadiul în care s-a ajuns. Supraveghează toate procesele fiziologice pe care le parcurge pacientul, astfel ca operația de cataractă să fie un succes deplin.

Artizanul intervenției chirurgicale este doctor Andrei Mureșan. Urmează alți pacienți. Totul se întâmplă la sediul clinicii Artvision Med din str