Despre Cabinet Oftalmologie Dr Mureșan

Repere din experiența și activitatea profesională a cabinetului condus de dr. Andrei Mureșan.

Studii și formare profesională Dr. Andrei Mureșan

Dr. Andrei Mureșan a absolvit în 1995 Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timișoara. Tot aici și rezidențiatul 1996-2001.

În perioada mai 2002-noiembrie 2003 urmează un stagiu de un an și jumătate de formare specializată aprofundată în oftalmologie (AFSA) la Universitatea Claude Bernard din Lyon, Franta.

Practică in paralel la Spitalul St. Luc St. Joseph din Lyon și Centre Hospitalier Lyon Sud.

În perioada 2015 – 2017 este atașat la Ospedale Riabilitativo din Motta di Livenza, Italia.

Cabinet de oftalmologie – chirurgie oculară

chirurgie oculara dr Andrei Muresan
Dr Andrei Muresan; chirurgie oculară

Întors în țară, pune bazele Cabinetului Medical Oftalmologic Dr. Muresan în anul 2005 unde pune în practică cunostințele acumulate în perioada de formare. Cabinetul se dezvoltă de-a lungul anilor, devenind clinica ARTVISION MED. Aici practică:

  • oftalmologie medicala – consultatii oftalmologice, investigatii (ecografii, tomografii in coerenta optica OCT, topografie corneana);
  • tratamente laser (capsulotomie YAG, panfotocoagulare retiniana cu laser Argon, pexii retiniene);
  • activitate chirurgicală – cataracta, glaucom, chirurgie refractiva (corectia miopiei, a hipermetropiei, astigmatismului), strabism, chirurgie palpebrala si alte interventii de pol anterior.

Cabinetul oftalmologic Dr Andrei Mureșan se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Domenii de interes ale cabinetului Dr Mureșan

Domeniul de interes principal este chirurgia cristalinului atât în scop refractiv cât și optic cu implantare de cristaline artificiale premium. Cu acestea din urmă Cabinetul are o experienta importantă. Obiectivul nostru pentru fiecare pacient fiind o vedere neîngrădită și independentă de alte mijoace de corecție optică, respectiv de ochelari. Folosim predominant implantele cu material hidrofob de la cei mai buni producători pe plan mondial. Aceasta pentru a obține stabilitate, predictibilitate și rezultatele cele mai bune pe termen lung.

Participăm anual la întruniri, simpozioane, conferințe și congrese la nivel național sau european. Vezi:

Punem un accent deosebit pe colaborarea cu un pacient informat. Împreuna cu acesta luăm cele mai bune decizii pentru sănătatea și calitatea vieții sale.

Tehnică, echipamente, materiale

Blocul operator al Cabinetului Dr Mureșan este echipat cu Centurion Active Sentry, tehnică și know-how medical furnizat de Alcon. Un echipament modern și singular în Timișoara care oferă siguranță intervențiilor chirurgicale de cataractă.

În ceea ce privește materialele de implant, cabinetul nostru folosește materiale testate și verificate de-a lungul timpului. Ele provin de la Alcon și Johnson&Johnson.

Dr. Andrei Mureșan și colaboratorii vor depune întotdeauna eforturi pentru a oferi cea mai bună informație și cel mai bun tratament pentru pacienții săi.